Hvorfor iMist?

iMist brann undertrykkelse systemer er økonomisk alternativ til typiske brann sprinkleranlegg. Den grundig gjennomtenkt design av iMist systemet beviser mindre vann, mindre skade, mer økonomisk. Alle våre systemer er designet og produsert internt på vår iMist fabrikk, og installert, betjent og bestilt av våre kvalifiserte iMist ingeniører. Byggeforskrifter krever ofte brann undertrykkelse systemer installert i innenlandske og/eller boligeiendommer.
iMist Fire Suppression Nozzles

Robuste Nozzles

Våre dyser er designet for å tåle opptil 1500 ° og er laget av 304-grade rustfritt stå l. Når en brann tenner, er det minimal skade på munnstykket selv, sammen med din eiendom og eiendeler.

iMist Nozzles

Tak-monterte Dyser

iMist tilbyr kun tak monterte systemer (som er fullt kompatibel med BS: 8458, UL & ULC), noe som betyr at systemet vårt ikke kan hindres av mø blene dine. Du kan ha trøst, i visshet om at å angripe en bann fra oven, er en sikker måte å slukke den.

iMist Fire Suppression Hoses

Hydrauliske Slanger

Den iMist systemet bruker en rustfritt stål, fleksibel hydraulisk slange sammen med hydrauliske beslag, now som betyr at installasjonen er rask og enkel, og selv de vanskeligste historiske egenskaper kan ha systemet installert uten for mye avbrudd.

Fullt Britisk Standard Testet & Compliant
UL & ULC oppført komponenter

Det er viktige punkter for å sikre at systemet er i samsvar. Den iMist brann undertrykkelse systemet oppfyller alle kriteriene for å være fullt kompatibel.

iMist Fire Suppression Nozzle

Må monteres på taket

Munnstykket skal monteres i taket slik at det ikke kan hindres, og kan angripe brannen ovenfra.

iMist Fire Suppression

Må være vått-rørsystem

En våt pipe system betyr at rørene forblir lastet med vann i tilfelle aktivering for rask respons.

iMist Fire Suppression Nozzles

Må være mekanisk aktivert

Sammenlignet med de elektronisk aktiverte sprinkler systemene, er iMist-systemet mekanisk aktivert.

BS:8458 Live Testing

Se vår live testing video, av våre brann undertrykkelse systemet aktivere og undertrykke en levende ild. 

Økonomisk alternativ til fire sprinkleranlegg

iMist-systemet krever bare 6 liter vann per minutt-noe som gjør det langt mer økonomisk, samtidig som det reduserer mengden vannskader ved aktivering. Mindre vann resulterer i mindre skade på aktivering, now som gir deg trygghet til å vite at dine eiendeler og din eiendom er trygge. 

iMist Vanntåke Brannsikkerhet

iMist Brann Undertrykkelse Systems

iMist-systemet er designet og produsert internt på vå iMist-fabrikk.

Vi kjenner vårt produkt inne og ute, med hver del blir nøye satt sammen og installert av våre iMist ingeniører, så du har full tillit til systemet vårt.