Ofte stilte spørsmål

Som forventet, er det alltid spørsmål som kommer sammen med installasjon av en brann undertrykkelse system, og hvordan det fungerer. 

Vi har sydde sammen de mest vanlige spørsmålene om systemet vårt, og forhåpentligvis har besvart noen spørsmål du måtte ha. 

Hvis du fortsatt har et spørsmål om iMist brann undertrykkelse, vennligst ta kontakt med teamet, som vil være mer enn gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Ja, iMist systemet har full system test rapporter tilgjengelig, for begge, BS8458:2015 & DD8458-1:2010; så vel som UL & ULC komponent testing, med sertifikater for å støtte dette.

Det iMist systemet kan bare brukes i innenlandske & residential circumstances, eller for våre nordamerikanske kunder; enkelt familie boliger & bolighus.

Prisen for iMist brann undertrykkelse systemet vil være avhengig av antall dyser & pumper som kreves, samt mengden røropplegg som kreves for å fullføre jobben. Når du har sendt gulvet planer/tegninger over til vårt salgsteam, vil de være i stand til å organisere et tilbud for prosjektet.

Ja, iMist systemet kan kobles til en rekke ting, kan du se nedenfor. 

For å nevne noen; brann panel, brannalarm system, AOV (automatisk åpning vent), SMS enhet, brann gardin. Det er alltid verdt å spørre din lokale iMist kontor hvis du ønsker at iMist systemet koblet til et annet system på din eiendom/prosjekt. 

Nei, så lenge innkommende vannforsyning oppfyller kravene for systemet, som du finner i de pre-installasjon guider. 

Pumpene kommer i 2 størrelser, for boliger og innenlandske egenskaper. Den innenlandske pumper er; høyde-400mm, dybde-300mm, lengde-500mm, vekt-35KG. 

Residential pumper måle til; høyde-500mm, dybde-300mm, lengde-500mm, vekt-80kg. 

Vær oppmerksom på, må du tillate ekstra plass rundt pumpen for installasjon og røropplegg. 

Hullet som kreves for munnstykket er 76mm, og dysen stikker fra taket ved 22m. Slangene måles til 22mm i den største delen.

Nei, det er en Hollywood-myte. Det vil bare være munnstykket, der frangible pære pauser, som vil bli aktivert, i den uheldige tilfelle av en brann. 

Nei, iMist systemet kan bare aktiveres ved en 57 grad eller 134.6 Fahrenheit varme. Dette er også behov for å være konsistent varme, et glimt av en flamme vil ikke bryte pære. Pærene som bruke i systemet vårt er de samme som brukes i brann undertrykkelse systemer over hele verden. 

Pumpen enheten er designet for å passe i kjøkken enheter under vasken, under trapper skap, takskjegget av bygningen etc.

Hver dyse dekker 16m2 eller 172 sq ft, så det ville være avhengig av hvor mange rom i eiendommen, samt størrelsen på rommene. 

Ja, vårt system er designet for å være ettermonterbare og vi har gjennomført mange prosjekter, mye enklere enn tradisjonelle systemer, på grunn av fleksibiliteten i våre systemer. 

Vanligvis kan en 5 dyse systemet være fully installert i en halv dag. 

Vårt system er designet for å være montert bak en 30 minutters gipsplater barriere, hvis du ikke kan gi oss dette, så vi ville installere solid fast rustfritt stål røropplegg, men dette er svært liten i forhold til en typisk brann sprinkleranlegg. 

Rotet vil være minimal, og alle våre ingeniører er opplært, for å sikre at de klare oppetter at de har installert systemet. 

Ja, alle våre ingeniører går gjennom grundige opplæring internt, og er sertifisert for å installere iMist systemet. 

iMist systemet krever årlig vedlikehold; men vi vet at våre kunder har travle liv, så holder vi en rekord i huset og vil e-post, og sende et brev, noen uker før tjenesten forfallsdato. 

Pumpen må betjenes på en årlig basis, vil vi være sikker på å minne deg når tjenesten forfaller. Systemet kan bare betjenes via iMist. 

Ja, når systemet er installert og bestilt, vil du motta en ferdigstillelse sertifikat via e-post fra iMist.