Hvem er iMist brann undertrykkelse spesialister?

iMist er brann undertrykkelse spesialister som gir en grundig testet vanntåkesystem, og tilbyr et økonomisk alternativ til tradisjonelle brann sprinkleranlegg. iMist systemer er bevist å effektivt undertrykke branner, ved hjelp av minimalt med vann, holde skade minimal på aktivering.

 

Du vil ha kommet over brannen trekanten på ett punkt, noe som forklarer de komponentene som er nødvendig for å få en brann i gang. Oksygen, drivstoff og varme er de tre komponentene som trengs for å starte en brann.

Den iMist brann undertrykkelse systemet krever bare en minimal mengde vann, som det utslipp ved høyt trykk, for å produsere en fin vann tåke.  Vårt system i essens angriper alle 3 aspekter av fire Triangle samtidig.  

Vanntåken vil fylle dekningsområdet og dempe alle overflater for å begrense brann spredningen (tar bort drivstoffet).  Ettersom vannet slippes ut ved høyt trykk, er temperaturen i rommet dramatisk redusert (tar bort varmen).  Som vannet tåke treffer flammen foran det blir til damp (tar bort oksygen).  

Som vårt system bare bruker en minimal mengde vann-og mye som er slått til damp-vannskader holdes på et minimum.

iMist Fire Triangle

Hvordan visste iMist brann undertrykkelse BEGIN?

Tar vårt ord for hva vi kan oppnå på iMist er ikke hva vi ønsket våre kunder å gjøre. Vi ønsket å kraftig teste vårt system, slik at, ikke bare kan vi snakke snakke, kunne vi faktisk gå turen. 

Systemet nå blir installert har gjennomført testing i Storbritannia, med både BS: 8458 & DD: 8458 test rapporter som passer, og har også under gått UL & ULC testing, og alle komponenter er nå oppført, og vårt system blir nå testet i andre markeder over hele verden , med en rekke akkrediteringer.

Brann er en uheldig begivenhet, og vi ønsker å arbeide for å få ned de potensielle tap og dødsfall knyttet til brann hendelser.

iMist Accreditations North America & UK

Ditt liv er viktig, mer enn materielle eiendeler, og iMist systemet fungerer for å gi et ekstra lag med sikkerhet hvis en brann oppstår, som en løsning før et problem. En brann undertrykkelse systemet gir mer tid for brannmenn å delta på en brann, ved å undertrykke eller i det minste kontrollere den fra å spre seg.

Vi er glade for å kunngjøre at iMist systemet har nå aktivert i 2 live brann forekomster og potensielt lagret tusenvis av pounds i erstatning og hindret eventuelle tap eller dødsfall blir forårsaket av 2 potensielle branner.

Fire is an unfortunate event, and we want to work to bring down the potential casualties and fatalities related to fire incidents.

Your life is important, more so than material possessions, and the iMist system works to provide an extra layer of safety if a fire occurs, as a solution before a problem. A fire suppression system gives more time for firefighters to attend a fire, by suppressing or at least controlling it from spreading.

We are pleased to announce that the iMist system has now successfully activated in 2 live fire instances and potentially saved thousands of pounds in damages and prevented any casualties or fatalities being caused by the 2 potential fires.

Hvis prosjektet faller inn i kategorien av innenlandske eller bolig, så vårt selskap er den perfekte drakten. For de mest testprodukter har vi oppfinnsomhet og midler for å kunne utvikle skreddersydde systemer for å hjelpe våre kunder å møte byggeforskrifter.

Det har vært en positiv nedgang i brann-relaterte hendelser, og vi tror dette skyldes strengere lover rundt boliger og innenlandske eiendommer, inkludert instruksjoner fra bygnings kontroller. For mer informasjon om bygging av kontroller og når det gjelder for deg, ta en titt på vår bygge kontroller side.

Domestic Fire Suppression Systems iMist