iMist Presentasjon

Vi tilbyr CPD (fortsatt faglig utvikling) presentasjoner rundt om i verden, presentert av vår erfaring foredragsholdere. 

Vårt team består av erfarne ex brannmenn, som har jobbet med tragedier og effekter av en brann første hånd. 

Alle våre CPD ‘ s er tatt hensyn til for deg selv, på et sted du ønsker, sammen med en gratis lunsj levert av iMist. 

Møt våre ex brannmenn

Jeremy Zemlicka
Brann Fighter

Minnesota Koordinattor

Jeremy har vært en brannmann siden 2015, og er fortsatt for tiden en frivillig sammen med å jobbe med iMist. 

I sin tid som en brannmann, Jeremy har fått: Fire Fighter 1 og 2, HazMat operasjoner & EPJ kvalifikasjoner og fortsetter å arbeide mot sin EMT og brann etterforsker sertifisering.

iMist USA Jeremy

Grunnen til at jeg ble iMist var det faktum at det er så få alternativer for brann undertrykkelse systemer når det gjelder boliger, spesielt når det gjelder ettermontering i et hjem. Jeg har sett hva brann kan gjøre til et hjem i løpet av få minutter. Med riktig bruk av røyk alarmer og et brann undertrykkelse system, kan det øke sjansene for å overleve eksponentielt. Forsikringen kan ikke erstatte alt.

Jeremy Zemlicka

Eddie Sibley
Brann Fighter

Nord-Øst-England Koordinator

Eddie fungert som en heltid brannmann i 10 år med de siste 18 månedene brukt som en midlertidig Crew Manager med White watch. Han hadde også en kort spell som en brannmann med Red Watch før han begynte iMist i 2018.

Han er en kvalifisert FRU tekniker, Swift Water Rescue Technician og Large Animal Rescue AR2.

iMist Fire Suppression Eddie

Jeg jobber for iMist fordi systemet fungerer og vil redde liv. Det replikerer måten jeg ble lært opp til å bekjempe branner med minimum mengde vann. Få brannen ut uten å forårsake mer skade.

Eddie Sibley

Steve Newman
EngTech, MIFireE

London Presentasjon Presenter

Steve sluttet seg til London fire brigade i 1976, og tjente i 29 år. Han arbeidet i ulike roller, inkludert; Operasjonell brannmann, brannsikkerhet inspeksjon Officer, brann etterforskning Officer, Command stabsoffiser, leder av en Borough fire Safety team & kurs direktør, før pensjonere seg i 2005. 

Etter pensjonering, Steve hadde sin egen brann konsulentvirksomhet før han begynte iMist i 2017. 

iMist Fire Suppression Steve

Jeg liker å jobbe for iMist fordi de er en fremtidsrettede selskap med en stor støtteteam. Uansett hva din personlige erfaring, vil de lytte til dine kommentarer og synspunkter og handle på dem om nødvendig.

Steve Newman

Robert 'Bob' Rearie
GIFirE

Skottland Presentasjon Presenter

Bob har vært i brann tjenesten siden 1990, arbeider på tvers av flere disipliner, fra Operations, fire Safety, læring & Development, inkludert Station, senior & Lead Officer over hans 30 års tjeneste.

Han har jobbet med opplæring ny brann tjeneste rekrutter, samt arbeider med fire service veiledning og prosedyre dokumenter, før pensjonere sin uniformerte rolle i april 2018 og bli iMist i 2019. 

iMist Fire Suppression Bob

Jeg ble med i teamet på iMist, ikke bare fordi de produserer et produkt som jeg helt tror på, men som et selskap de har integritet og profesjonalitet jeg er vant til fra min tid i brann tjenesten. Den iMist systemet er et livreddende produkt som replikerer moderne brannslukking teknikker og ville være min innenlandske eller bolig brann undertrykkelse system av valget.

Robert Rearie

Møt våre
Presentasjon foredragsholdere

Tim Andrews
BSc (Hons) Bldg. Surv

Storbritannia Forretningsutvikling Leder

Tim har jobbet med å utvikle brann undertrykkelse systemer & brann engineering siden 1999, med en imponerende karriere over 20 år, sammen med en HND i bygnings studier og en heders grad i Building oppmåling.

Han ble med i iMist-teamet i 2018, og har vært en viktig del av vår vekst.

iMist Fire Suppression Tim

Jeg begynte iMist fordi jeg var utrolig imponert over fordelene som et høyt trykk watermist system har over et tradisjonelt sprinkleranlegg.Jeg fortsatt nyte utseendet på folks ansikter når du forklare at du ikke trenger en tank, og vi vil ikke absolutt flom bygningen hvis det er en brann.Selskapet går fra styrke til styrke, og jeg nyter å være en del av det.

Tim Andrews

Stephen Herman

New York Koordinator

Stephen startet en karriere som en generell entreprenør, før overgangen til en salgsrepresentant for en byggemateriale leverandør. 

Holding et sertifikat for bygging elektrisitet fra La Wilson tech, og å være medlem av NFPA, er Stephen en viktig del av iMist USA team. 

iMist USA Stephen

Arbeide for iMist har vært en absolutt nytelse. Selskapet som virkelig bryr seg om sine ansatte og produktet/tjenesten de leverer.

Stephen Herman

Pete Johnson
Veteran

Nord Carolina Koordinator

Pete har tidligere jobbet som frivillig brannmann, og tjenestegjorde i USA Coast Guard. 

Han sluttet seg til iMist i begynnelsen av 2019 som salgssjef, og har vist fortsatt vekst i Nord Carolina. 

iMist USA Peter

Everyday er en annen mulighet til å gjøre en forskjell, vel vitende om at vi hjelper redde liv med våre vann tåke brann undertrykkelse system.
Det er ikke noe større enn å kjenne mitt arbeid er å hjelpe gjøre en forskjell ved å holde folk trygge. Jeg er stolt av å representere iMist.

Pete Johnson

Joseph Moats

Los Angeles Koordinator

Joseph er en erfaren Business Development Manager, med erfaring i Silicon Valley og Los Angeles. 

Fascinert av fordelene ved brann undertrykkelse, ble han med iMist i 2018 for å bidra til å bygge vår merkevare i Los Angeles. 

iMist USA Joseph

Jeg er stolt av å være en del av iMist ekspansjon i USA. Det er spennende å vite at jeg representerer et godt selskap, med en forbedret brann sprinkler løsning som kommer til å redde liv.

Joseph Moats

Jessie Lirios

Canadiske Koordinator

Mitt liv erfaringer har lært meg å alltid sørge for at du elsker det du gjør. Det er der ekte lidenskap, og utmerket arbeidsmoral kommer naturlig inn i bildet. iMist har gitt meg den daglige muligheten til å hjelpe folk og å gjøre min del i å endre verden til det bedre.

Jessie Lirios
Jessie iMist Canada

Tristan Lynch

Norske Koordinator

Jeg begynte på iMist i september 2018. Siden da iMist har vært en fantastisk reise med fantastiske mennesker til å møte underveis. Det var en tilfeldighet å finne ut om dem, men det har vært noe annet enn en pleasuring tilfeldighet på det. Hvis noe har kommet fra denne reisen det er å forstå noe som alle på iMist sysselsetter-Planlegg din vei proaktivt. Dette er det beste stedet å lære hvordan du gjør det.

Tristan Lynch
iMist Norge Tristan

Bestill din presentasjon i dag